Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σε θέσεις μάχης η Δύναμη ''Δ¨¨ενόψει ...''Ασκήσεως ΤΑΜΣ Παρμενίων 2013 ''


Με εντολή Α/ΓΕΕΘΑ ενεργοποιήθηκε  η Δύναμη  ''Δ'' όσον αφορά τις προμήθειες , τον οπλισμό και τα ατομικά είδη!...Σε   έναν ακόμη ΄΄Πυρπολητή 8/13''' που αφορά χρόνους προετοιμασίας και αναφοράς ,δεν έγινε  καμιά μετακίνηση Υλικών και προσωπικού !


Η Δύναμη ''Δ"" θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες ημέρες στην Άσκηση  '''Παρμενίων ''' που εφέτος ειδικά με τη μη διεξαγωγή της επί τριετία θα έχει ειδικό ρόλο και διαφορετικό  σενάριο!

Η Άσκηση ΄΄(ΤΑΜΣ ) Παρμενίων 2013  ΄΄΄ Εθνική Διακλαδική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2013» η οποία πρόκειται να αρχίσει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, είναι η μεγαλύτερη Άσκηση  των Ενόπλων Δυνάμεων θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλουν τα Επιτελεία χρήσιμα  συμπεράσματα...
Όσον αφορά τον αγώνα  που θα διεξαχθεί και δεν θα έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες Ασκήσεις  που διεξάγονταν με σενάριο την υπεράσπιση Εθνικού Εδάφους !

Αν και στα Επιτελεία δεν υπάρχουν διαρροές ...Εικάζουμε ότι θα είναι η πρώτην φορά που θα έχουμε επιθετικό σενάριο και όχι μόνο ανακατάληψη ή υπεράσπιση Ελληνικού Εδάφους !


Για την σοβαρότητα του θέματος να αναφέρουμε εδώ  οτι δεν έχουν καμιά σχέση τα σενάρια περί διασποράς δυνάμεων  που είδαν το φώς της δημοσιότητος σχετικά με την Δύναμη  ΄΄Δ'' !