Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Εντυπωσιακότατο !!! Με ''650 εξόδους μαχητικών η ΠΑ ' στην '' ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ'' ...που εξελίσσεται σε'' Μέγα Πυρπολητή ''





Ενώ  με απόβαση και αεροαγήματα η ανακατάληψη της N. Λέσβου !
Εκατοντάδες εξόδους των μαχητικών της ΠΑ πραγματοποίησαν χθες και σήμερα το σύνολο σχεδόν της ΠΑ ...όπου όλες οι Μοίρες έχουν τεθεί σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού !


Μόνο το τριήμερο της Ασκήσεως είχαμε άκουσον-άκουσον 650 εξόδους μαχητικών ...ενώ πιο Χειριστές των Μιράζ 2000-5 κατέβασαν τα ρολά στους Ουρανούς του  Αιγαίου !


Να πούμε οτι πραγματοποιείται σήμερα η απόβαση αλλά και η αεροαπόβαση τμημάτων ενεργούν για της ανακατάληψη της Ν.Λέσβου όπου έχουν απλώσει όλα τα δίκτυα πληροφοριών της Τουρκίας που έχουν αναπτύξει δεκάδες σταθμούς ακροάσεων και  RADAR κατα μήκος της Μικρασιατικής Ακτής !


Ενημέρωση των Τουρκικών επιτελείων για την αλλαγή της Ελληνικής διάταξης των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν τελειώνει η αποστολή στην Γερμανική και σε βάθος άμυνας της Περιοχής στον ΄έβρο αλλά περνούν και στην Αντεπίθεση !!!


Τούρκοι στρατιωτικοί αναλυτές αναλύουν το δόγμα των Ειδικών Δυνάμεων της Δύναμης ''Δ"" που έθεσε σε ισχύ το ΓΕΕΘΑ με τον Μεγάλο ''ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ'' ...

BETERANOS.GR