Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Λυσσάξανε οι Τούρκοι ψάχνοντας τους ''Ελληνικούς '' Exocet ...Σε όλο το Αιγαίο



Σοβαρές πληροφορίες  δείχνουν πλέον με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τι ψάχνουν οι Τούρκοι καθημερινά στο Αιγαίο ...Η μετατροπή των Ελληνικών   ''exocet'' και η τοποθέτηση τους σε εποχούμενα οχήματα του Πολεμικού Ναυτικού έχουν γίνει ο εφιάλτης των Τούρκων !
Λυσσάξανε οι Τούρκοι και έβγαλαν στο Αιγαίο τα CN-235 που έχουν δυνατότητες καταγραφής σημάτων  ραδιοσυχνοτήτων  και όχι μόνο ,αλλά με τα χουνέρια που τους έκαναν οι Επιτελείς του Ναυτικού τους πείσμωσαν ... 
'Oμως οι Eποχούμενοι πύραυλοι EXOCET  είναι εύκολο να μεταφερθούν σε χρόνο ρεκόρ αλλά και να πλήξουν στόχους στη θάλασσα από μεγάλη απόσταση με τρομακτική ευστοχία όπως το απέδειξαν και στις πρόσφατες βολές έχουν γίνει ο εφιάλτης των Πασάδων του Τούρκικου Πολεμικού  Ναυτικού !
Η ώρα των αντιαβακικών τύπου μπόφορς πακτωμένα και εύκολο στόχο για τα Τουρκικά μαχητικά έχει παρέλθει οριστικά και αμετάκλητα  !
'Ολη την ημέρα με συνοδεία μαχητικών οπλισμένων τα  ''CN-235'' γυροφέρνουν συγκεκριμένο νησί στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά έλα όμως που τα ναυτάκια τους μετακινούν μόνο νύχτα και αλλάζουν τις συχνότητες της ''PA'' σαν τα πουκάμισα !
Γυροφέρνουν οι Τούρκοι προτιμώντας όμως  τα νησιά που έχουν πάνω τους φυλάκια ...''Να μην ξεχνάμε ο ...φόβος φυλάει τα έρημα'' !
Βετεράνος
 
Σήμερα πάντως είχαμε ...6 μαχητικά τα δύο οπλισμένα
  που συνόδευαν τα 2 CN-235  που ψάχνουν και καταγράφουν καθημερινά ....
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   :     1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ :     2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     :      8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :      2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :      4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :     5
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :      -
ΠΕΡΙΟΧΗ           :  ΒΟΡΕΙΟ, KENTΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. -ΠΗΓΗ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ