Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Απολύσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απολύσεις στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων θα εισηγηθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέερνησης αμέσως μετά τις εκλογές με το πρόσχημα της κατάργησης των οργανικών θέσεων που θα προέλθουν από την αναδιοργάνωση των ΕΔ!
Η ανάγκη για επιπλέον περικοπή 1 δισ. ευρώ από τις δαπάνες του νέου Μνημονίου (τρίτου κατά σειρά) που απλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα λόγω των ευρωεκλογών θα πλήξει βαριά και πάλιτις Ενοπλες Δυνάμεις τις οποίες η τρόοικα σκοπεύει να διαλύσει προκειμένου να απαλειφθεί εντελώς ο μοναδικός οργανωμένος σχηματισμός που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια άλωσης της χώρας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος έχει απορρίψει τελεσιγραφικά οποιαδήποτε μείωση μισθών ή μείωση του μόνιμου προσωπικού, αλλά αυτό αφορούσε το 2013 και το 2014. Για το 2015 δεν έχει μιλήσει αν και συνεργάτες του λένε ότι "Πρώτα θα φύγει ο Αβραμόπουλος από το υπουργείο και μετά θα υπάρξουν τέτοια μέτρα. Όσο είναι υπουργός δεν πρόκειται να δεχθεί ούτε ένα ευρώ περικοπή, ούτε μία απόλυση, την στιγμή που παλεύει να ορθοποδήσουν οι ΕΔ και να προχωρήσει το στράτευμα στις αναγκαίες συμβάσεις συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης αλλά και να ενισχυθεί περαιτέρω στο μέτρο του δυνατού".
Το αστείο είναι ότι δίνουν 500 ευρώ σε ορισμένα στελέχη για να τους πάρουν 1500 αμέσως μετά...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr