Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Κροταλίζουν τα «Μ-16″ των Σπουδαστών της ΣΜΥ… Στα ριζά του Ολύμπου! (φώτο)


Συνέχεια της εκπαίδευσης των Σπουδαστών  της ΣΜΥ στην περιοχή της Καναπίτσας  Λιτοχώρου και πέφτουμε από έκπληξη σε έκπληξη …
 
Ασκήσεις Μάχης Ταχείας Αντίδρασης(Βολές με Μ16 – πιστόλι 0,45 εν κινήσει, σε ξαφνικά εμφανιζόμενους  στόχους).
Ειλικρινά λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε για λόγους πέραν της θελήσεως μας να καταγράψουμε σε  video  την εκπαίδευση ,αλλά και την επαγγελματική κατάρτιση των Σπουδαστών της ΣΜΥ που στην συγκεκριμένη Άσκηση  ,έδειξαν πολύ υψηλό επαγγελματισμό !
Ασκήσεις Μάχης Ταχείας Αντίδρασης με  βολές  αυτομάτων όπλων  από τα Μ-16 των Σπουδαστών που κροτάλιζαν και κατέβαζαν τους στόχους σε δευτερόλεπτα …Αν οι στόχοι που ήταν (τηλεχειριζόμενοι παρακαλώ)  εμφανίζονταν σε απόσταση λιγότερη των 20 μέτρων οι Σπουδαστές χρησιμοποιούσαν  τα ατομικά  τους πιστόλια  των 0,45   με απίστευτη ταχύτητα !
¨Όταν όμως  ο στόχος εμφανιζόταν μακρινός ήταν απόλαυση να ακούς να κροταλίζουν τα Μ-16 στα χέρια των μαθητών που όταν τους πλησίαζες  δε πίστευες στα μάτια σου σαν έβλεπες ότι  αυτοί που τους κατέβασαν  εν ριπή οφθαλμού  ,ήταν  αμούστακα παιδιά και πανέμορφα κορίτσια ! 
Υπάρχει ελπίδα Θεέ μου  για την Ελλάδα μας, σαν βλέπεις τούτα τα παιδιά να αρπάζουν το Μ-16 και να το αλλάζουν τον αδόξαστο …Για αυτό  σ” αγαπώ Ελλάδα μου ,γιατί τούτα παιδιά είναι τα ίδια παιδιά που πριν από ένα χρόνο κάποιοι τα ήθελαν παρκαρισμένα  στα καφέ και στα μπαράκια μέχρι το ξημέρωμα …Αλλά αυτά επέλεξαν ένα άλλο αγώνα  ,ωραίο,δύσκολο  και συνάμα αληθινό που  να  ζηλεύεις  να μα την  Παναγιά… τα νιάτα τους και την λεβεντιά τους !
                               Ομάδα – Διμοιρία κατά την Άμυνα -     Σύμπτυξη και Απαγκίστρωση κάτω από την εχθρική πίεση.
 Ειδική μνεία θα πρέπει να κάνουμε για τον Διοικητή της Σχολής  τον Ταξίαρχο  Ευάγγελο  Τραγαζίκη  που μας ανακοίνωσε με τον ποιο φυσικό τρόπο ότι θα βγάλει τα συμπεράσματα του  για την θερινή διαβίωση των σπουδαστών   και μετά την εκτέλεση της Τακτικής Πορείας των   30 χιλιομέτρων με πλήρη φόρτο  που θα  ξεκινήσει στις 2 το πρωί και θα τελειώσει το ξημέρωμα !!! Με επίθεση  και βολή όλων των μαθητών  σε ακραίες συνθήκες  Μάχης …Με απεικόνιση  από μεγάλη αντίδραση του Εχθρού !!!!
Το ότι ο Διοικητής της Σχολής ήταν  Διοικητής Τάγματος Ειδικής Συνθέσεως  στο Αφγανιστάν (ΤΕΣΑΦ) το  (2006) … Μόνο τυχαίο δεν φαίνεται να είναι σχετικά  με την εκπαίδευση των Σπουδαστών !…Τα συμπεράσματα δικά σας !

Τακτική Άσκηση Μετά Στρατεύματος (ΤΑΜΣ) «Η Μηχανοκίνητη Ομάδα – Διμοιρία κατά την Προέλαση Επίθεση».

Ενημέρωση και επίδειξη οπλικών συστημάτων – πυρομαχικών από στελέχη της ΧΧIV TΘΤ. 
Η εβδομάδα  της εκπαίδευσης των Μαθητών  της ΣΜΥ συνεχίζεται …

Αναρτήθηκε από kranos