Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Νυχτερινή Πολεμική Πορεία των Σπουδαστών της ΣΜΥ στα μονοπάτια των Θεών!


Ξημερώματα της Πέμπτης την 19 Ιουνίου στο Στρατόπεδο της ΣΜΥ στην Καναπίτσα Λιτοχώρου σημαίνει Συναγερμός ! 
 Το απόρρητο σήμα που έφτασε στον Αξιωματικό Επιχειρήσεων περί την 02:00 πρωινή δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες …Αθόρυβος Συναγερμός και άμεση εγκατάλειψη του Καταυλισμού όλων των Σπουδαστών- εκπαιδευομένων με όλα τους τα παρελκόμενα !
 Ο Αξιωματικός Επιχειρήσεων ενημέρωσε την διοίκηση της Σχολής και αποφασίστηκε η αθόρυβη εγκατάλειψη του καταυλισμού από διαφορετικά δρομολόγια και με διαφορετική ώρα εκκινήσεως του κάθε λόχου Μαθητών αλλά και διαφορετική ώρα Συναγερμού !
 Μόνο οι Διοικητές των Λόχων Μαθητών  ενημερώθηκαν ,ενώ διατάχθηκε σιγή ασυρμάτου όπως και η παντελής απουσία φωτισμού στις Σκηνές και στους χώρους συγκεντρώσεως ! 
 Αθόρυβα κινήθηκαν οι μαθητές ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντια …
 Κινήθηκαν από τρία διαφορετικά δρομολόγια φορτωμένοι με τα όλα τους τα υλικά και τα αφού μοιράστηκαν πυρομαχικά ασφαλείας !
Όλες οι ομάδες κινήθηκαν ταχύτατα με ασφάλεια ,χωρίς θορύβους και με τις ομάδες Ασφαλείας σε σχηματισμό Μάχης !
Ξημερώματα κατάκοποι οι Σπουδαστές της Σχολής μετά από την  κοπιαστική Πολεμική Πορεία των 30χλμ με πλήρη φόρτο στο Βουνό των Θεών ,έφτασαν στο προκαθορισμένο σημείο όπου δέχθηκαν πυρά απεικονίσεως από τμήμα ατάκτων !
 Σύμφωνα με τις διαταγές αντέδρασαν άμεσα συντεταγμένα και χωρίς πανικό εκτελώντας βολές με όλα τα διαθέσιμα όπλα της Σχολής , ενώ Ελεύθεροι Σκοπευτές ανέλαβαν το ρόλο της εκκαθαρίσεως των μεμονωμένων ατάκτων !
 Δυστυχώς για λόγους Ασφαλείας που τηρήθηκαν πιστά …Δεν υπάρχουν φωτογραφίες που να δείξουν την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι Μαθητές μετά και από την πολύωρη Πολεμική Πορεία αλλά και την σοβαρή και ρεαλιστή εκπαίδευση της Σχολής !
Η Πολεμική Πορεία των 30χλμ είναι το επιστέγασμα της (Θερινής Διαβίωσης -Εκπαίδευσης της ΣΜΥ) που δίνει στο Επιτελείο της Σχολής να βγάλει αβίαστα τα Τελικά Συμπεράσματα !
Για αυτά τα παιδιά  που δεν αποζητούν τίποτε παραπάνω από ένα μια επιβράβευση και μάλιστα μόνο Ηθική …Είναι Χρέος της Πολιτείας είναι να τους τιμήσει με την Παρουσία της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας στην Ορκωμοσία τους !
 Είναι το λιγότερο που μπορούν και πρέπει να κάνουν …Εκεί μαζί με τους γονείς τους θα καμαρώσουν τους Νέους Ηγέτες που θα επανδρώσουν τις Μονάδες του Στρατού μας 
Βετεράνος
Αναρτήθηκε από kranos