Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Μνημόσυνο και προσκλητήριο πεσόντων υπέρ πατρίδος στο στρατιωτικό νεκροταφείο στην Καρδίτσα.

Μνημόσυνο για τους πεσόντες υπέρ πατρίδος διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας που εδρεύει στο Ρούσσο.
Το μνημόσυνο έγινε στο στρατιωτικό νεκροταφείο στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στο κοιμητήριο που βρίσκεται στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.
Της τελετής χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τιμόθεος, ενώ στεφάνι κατέθεσε ο διοικητής του ΚΕΣΝ Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ)Παπανικολάου Παύλος.
Στο χώρο της τελετής υπήρχε στρατιωτικό άγημα που απέδωσε τιμές κατά το προσκλητήριο νεκρών που πραγματοποιήθηκε, ενώ τον εθνικό ύμνο ανέκρουσε η φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας.
Στην τελετή παρέστησαν ο βουλευτής Καρδίτσας της Ν.Δ κ. Κώστας Τσιάρας,η αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Ελένη Αντωνίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ορέστης Ψαχούλας, εκπρόσωποι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί , οι  απόστρατοι της  ΕΛΑΣ Καρδίτσας, ο πρόεδρος  Ντενησιώτης  Ιωάννης  μέλη του συλλόγου εφέδρων αξιωματικών Καρδίτσας και αρκετοί Καρδιτσιώτες.