Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Στη Λάρισα βγήκε διπλός ο Αυγερινός … Στρατάρχης & Α/ΤΑ Σάρωσαν στις Κρίσεις !


Νίκη της Λάρισας έβγαλε και το ΚΥΣΕΑ και μάλιστα διπλή … Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Βαίτσης Χρήστος  (Λαρισαίος την Καταγωγή ) μέχρι σήμερα Αρχηγός τη ΤΑ με πολλές περγαμηνές στην αντιμετώπιση της Τούρκικης Αεροπορίας στο Αιγαίο και ένας από τους πρωτεργάτες της βολής των S-300  στο ΠΒΚ  αναλαμβάνει Αρχηγός ΓΕΑ !
Η Επιλογή του Αρχηγού /ΤΑ στη θέση του Α/ΓΕΑ είναι μια δικαίωση για το ίδιο και για όσους πίστεψαν σε αυτόν !
Να θυμίσουμε την «ΚΑΜΠΕΡΟΣ 14 » που έγινε με  πρωτοβουλία του ίδιου που γύρισε τα χωριά της Λάρισας και ενημέρωσε για τη βολή των αεροσκαφών τους Κατοίκους διώχνοντας το φόβο τους και φέρνοντας κοντά στην Πολεμική Αεροπορία τους Κατοίκους που κάποιοι τους έσπρωχναν σε αντιπαλότητα με την Πολεμική Αεροπορία !
 9 Μαρτίου του 2014 μια προφητική φωτογραφία στο μνημείο του υψώματος 731 (veteranos.gr)
Η Επιτυχία της Άσκησης ήταν τέτοια που ο αντίχτυπος της έστειλε πολλαπλά μηνύματά στο εξωτερικό για τις δυνατότητες της Ελληνικής Αεροπορίας
Η Επιλογή του Αντιστράτηγου Τελλίδη Βασίλη μέχρι πρότινος Διοικητής της 1ης Στρατιάς  ήταν η επιλογή που δεν ξάφνιασε κανέναν !
Μετά την αποστρατεία του  Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χρίστου Μανωλά ήταν ο επικρατέστερος με διαφορά …Πανέξυπνος Αξιωματικός με κοφτερό μυαλό και γνώστης της Περιοχής των Επιχειρήσεων ….
Άριστος γνώστης του Έβρου αναμένεται να  είναι  ο εργάτης που θα τραβήξει μπροστά …Το ότι σε άγνωστο χρόνο είπε στον Α/ΤΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαίτση σε άσκηση σε νησί του Αιγαίου ότι αν μας καλύψεις Χρήστο με την Αεροπορία θα τους λιανίσουμε τα λέει όλα …(τώρα σαν δίδυμο Αρχηγών θα καλύψουν πολλά κενά )
Εμείς να ευχηθούμε να κυλήσουν όλα ομαλά και στο Καμμένο πιστώνεται ότι μάλλον ήξερε τα πάντα στο Άμυνας πριν καν αναλάβει και αυτό δεν είναι τυχαίο για έναν Υπουργό Εθνικής Άμυνας !
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ