Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ





Σύμφωνα με το ν.1301/82, όπως τροποποιήθηκε με το ν.3648/2008 και την Υ.Α. με αριθμό Φ.900/6/160108

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καλεί όλα τα μέλη του Συνδέσμου να προσέλθουν την Κυριακή 15-3-2015 στα γραφεία του Συνδέσμου που βρίσκονται στην Καρδίτσα , οδός Γρηγόριου Λαμπράκη 7  ( 1ος όροφος)  και από ώρα 11:00΄ μέχρι 14¨00΄ για το ακόλουθο θέμα: «Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη 9 μελών του Δ.Σ. και εκλεκτόρων για το ΚΔΣ της ΑΠΟΕΑ».ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΕΩΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ (που τούτο συμβαίνει πάντα), η ψηφοφορία ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ την επόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 Μαρτίου 2015, την ίδια ώρα(11:00΄-14:00΄) & στον ίδιο τόπο.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Α. Εκλογικό δικαίωμα έχουν τα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία είναι ταμειακώς τακτοποιημένα .

Β. Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται με γραπτή δήλωση των ενδιαφερομένων προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

 Γ.Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας ως μέλους του Δ.Σ. ή ως  εκλέκτορος  έχουν τα μέλη που δεν κωλύονται σύμφωνα με τις περιπτώσεις β, γ, και δ της παραγράφου 1 του άρθρου 5 του Ν.1301/82. συνοδευόμενη  από  δήλωση του  Ν.1599. Με  την  οποία  να  δηλώνεται  ότι  ο  υποψήφιος  δεν  στερείται  της  ελεύθερης  διαχειρίσεως  της  
περιουσίας  του  και δεν  καταδικάστηκε  σε  ποινή   που  να  συνεπάγεται  τις  από  τα  άρθρα  5965  του  Π.Κ.  στερήσεις και  ικανότητες.

Δ. Μετά το πέρας της υποβολής υποψηφιοτήτων ο Πρόεδρος του Δ.Σ. συντάσσει ενιαίο ψηφοδέλτιο, όπου αναγράφεται ο τίτλος του ΣΕΑΝ, οι υποψήφιοι για μέλη του Δ.Σ. και οι υποψήφιοι για εκλέκτορες, όλοι κατ’αλφαβητική σειρά.

Ε. Οι υποψήφιοι εκλέκτορες δύνανται να είναι υποψήφιοι και ως μέλη του Δ.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι, οι εκλογές αυτές γίνονται σε όλη την ελληνική επικράτεια και στους 54 ΣΕΑΝ της χώρας.  Μας ενώνει ο τίτλος του εφέδρου αξιωματικού που μας έδωσε η πατρίδα και ισχύει δια βίου. Αυτός ο τίτλος είναι ισχυρός και δυνατός πόλος έλξεως, που έλκει και συνδέει τους πολίτες με το ένστολο δυναμικό της χώρας και τους φορείς της κοινωνίας.

Για το Δ.Σ
ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΦΕΔΡΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΠΖ)