Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Επίσκεψη του ΣΕΑΝ Λάρισας στην 1η Στρατιά


O πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Αξ-κών Ν.Λάρισας κ. Απ. Βερέμης και το Διοικητικό Συμβούλιο επισκέφθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου το Διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο στα πλαίσια της επικοινωνίας με τους ηγήτορες των Ενόπλων Δυνάμεων. Παρουσίασαν τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και τόνισαν την πίστη τους στην αξία του εφεδρικού πνεύματος και της νεαράς εφεδρείας του στρατεύματος. Αναφέρθηκαν σε επισκέψεις στρατιωτικών μονάδων με σκοπό την ενημέρωση των μελών της για τα νέα οπλικά συστήματα και τις νέες μεθόδους διοίκησης.
Ζήτησαν τη συμπαράσταση του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς και την αγαστή συνεργασία μαζί του.
Ο κ. Ηλιόπουλος που γνωρίζει πολύ καλά την αποστολή των εφεδρικών δυνάμεων και όλα τα θέματα τα σχετικά με τους ΣΕΑΝ της χώρας, άκουσε με προσοχή όλες τις θέσεις του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου και τόνισε ότι θα στηρίξει το έργο τους. Ζήτησε δε τη συνέχιση της αμοιβαίας συνεργασίας για το καλό της Πατρίδας.
Η επίσκεψη αυτή άφησε άριστες εντυπώσεις σ’ όλα τα μέλη για την καλοσύνη του Στρατηγού, τη βαθειά γνώση των στρατιωτικών θεμάτων και την αγάπη για την Πατρίδα.