Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Διάσωση λαθρομετανάστη από Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ


Έχουμε που έχουμε όλα τα προβλήματα με τους λαθρομετανάστες στη ξηρά και στη θάλασσα …τώρα απογειώνομαι και τα Super Puma  για να σώσουμε τους λάθρο που πέφτουν στη θάλασσα!
Πρίν βιαστούν κάποιοι α μας κατηγορήσουν έχουμε να πούμε οτι τα Ελικόπτερα αυτά τα έχει χρυσοπληρώσει ο Ελληνικός λαός απο το υστέρημα του ,για να σώσουμε τους πιλότους μας μετά απο κατάρριψη ή εγκατάλειψη και όχι να γλυτώσουμε τους λαθρομετανάστες που σκίζουν τις βάρκες για μετατρέψουν μια καταδίωξη σε έρευνα και διάσωση !
Η Ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας για την διάσωση του Λαθρομετανάστη!
Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) απογειώθηκε από τη Χίο, με σκοπό τον εντοπισμό αγνοούμενων ατόμων σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου εντόπισε και περισυνέλεξε σώο έναν παράνομο μετανάστη και τον μετέφερε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Χίου στις 11:40.\
Σχόλιο:Δεν θα θέλετε να μάθετε πόσο στοίχισε αυτή η επιχείρηση σε καύσιμα και μέσα για να σώσουμε κάποιον που άυριο το πρωί θα μας βρίζει και θα χτυπάει τους λιμενικούς και τους αστυνομικούς που τον βοήθησαν !

ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ