Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πανελλήνιοι Αγώνες Στρατιωτικού Αθλητισμού "Athens Patrol 2015" που διοργανώνει ο Σ.Σ.Α.Ε υπό την αιγίδα της ΠΟΕΕΦΕΔ από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου στην Αττική.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Σ.Σ.Α.Ε, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΕΦ.Ε.Δ., από 13 ως 15 Νοεμβρίου τους Πανελλήνιους Αγώνες Στρατιωτικού Αθλητισμού «Athens Patrol 2015″ στην Αττική.
Στους αγώνες αυτούς θα συμμετάσχεις ως μέλος μιας εξαμελούς περιπόλου. Οι άνδρες της ομάδας σου θα κληθούν να επιχειρήσουν σε ορεινό περιβάλλον ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Η ομαδα εχει δικαίωμα να επιλέξει διαδρόμή «Στιβου» 12 ωρών ή «Στίβου» 24 ωρών. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσανατολιστείτε και να κινηθείτε τακτικά σύμφωνα με τις διαταγές που θα σας δοθούν καθώς και να αντιμετωπίσετε ότι προκύψει κατά τη διαδρομή σας.

Οι συμμετέχοντες θα αξιολογηθούν σε ποικίλα στρατιωτικά αντικείμενα, όπως Τακτική Κίνηση Περιπόλου, Ά Βοήθειες Μάχης, Επιχειρησιακές Γνώσεις, καθώς και στη Λήψη Αποφάσεων υπό συνθήκες έντονης ψυχολογικής και σωματικής έντασης…
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 06/11/2015. Εφόσον μας στείλετε ένα email στο info@ssae.gr οτι ενδιαφέρεστε να συμμετασχετε , θα σας στειλουμε την φορμα αιτησης συμμετοχής, επιπλέον πληροφορίες για τον αγώνα καθώς και υλικό μελέτης και προετοιμασίας.
Επειδή οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν πρόθεση συμμετοχής όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ιδίως τα μεμονωμένα άτομα θα πρέπει να βιαστούν προκειμένου να διευκολυνθούν οι οργανωτές στον σχηματισμό των ομάδων.
Ο χρόνος εκκίνησης και λήξης θα διαφέρει από ομάδα σε ομάδα με χρόνο εκκίνησης της πρώτης ομάδας την Παρασκευή 13/11/2015 ώρα 13:00 και της τελευταίας το Σάββατο 14/11/2015 ώρα 11:00.
Αιτήσεις συμμετοχής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@ssae.gr