Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Σε διασπορά ο Στόλος που ετοιμάζεται για Απόβαση σε νησί του Βορείου Αιγαίου!


Σε διασπορά από απόψε το βράδυ ο Ελληνικό  Στόλος με το Πολεμικό Ναυτικό να βγάζει στο Σύνολο των διαθέσιμων  Δυνάμεων απο Σκάφη Επιφανείας και Υποβρύχια ,προετοιμάζοντας την Μεγάλη απόβαση που θα πραγματοποιηθεί σε νησί του Βορείου Αιγαίου τις επόμενες ημέρες ! «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015″
Σύμφωνα με πληροφορίες φέτος θα έχουμε πρώτα την Απόβαση σε νησί του Βορείου Αιγαίου που θα πραγματοποιήσει το Πολεμικό Ναυτικό με το σύνολο των διαθέσιμων Δυνάμεων Αποβατικά Σκάφη ,Υποβρύχια και Δυνάμεις Κρούσεως των Φρεγατών !
Τα Υπερσύγχρονα  υποβρύχια θα κλείσουν τις διόδους των  Τουρκικών Λιμανιών ,ώστε να αποκλείσουν πιθανή εξόρμηση των  Πολεμικών Σκαφών της Τουρκίας απο τα Λιμάνια της Μικρασιατικής Ακτής !
Σύμφωνα με το Σενάριο της Ασκήσεως ο Εχθρός δημιούργησε Ισχυρό προγεφύρωμα με αποβατικά Σκάφη και ρίψη Ειδικών Δυνάμεων σε νησί του Βορείου Αιγαίου !
Το Πολεμικό Ναυτικό σπεύδει  για ενίσχυση των δυνάμεων της Νήσου που Αγωνίζονται να αποκρούσουν την Εχθρική Ενέργεια !
Οι Δυνάμεις της Νήσου επικουρούμενες απο Εφέδρους και Επιστράτους που κλήθηκαν με μυστική Επιστράτευση αλλά και αυθορμήτως  δίνουν τον υπέρτατο αγώνα  μαζί με τους Κατοίκου της νήσου !
Το όλο εγχείρημα του Στόλου και των Δυνάμεων της Νήσου θα παρακολουθήσουν απο κοντά ο Αρχηγός του ΓΕΝ και ο Αρχηγός του ΓΕΣ που θα μεταβούν με ελικόπτερο  του ΠΝ στην περιοχή των Επιχειρήσεων !
Να σημειωθεί οτι αμέσως μετά τις επόμενες ώρες  θα εξελιχθεί η Μεγάλη Αντεπίθεση στον Έβρο με το Σύνολο των Ελληνικών Δυνάμεων της Περιοχής  επικουρούμενοι απο Εθνοφύλακες και Εφέδρους , απο  μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και Επιθετικά Ελικόπτερα Απάτσι της Αεροπορίας Στρατού !
BETERANOS