Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη του Υποστράτηγου Ε. Α. της ελληνικής αστυνομίας Καλιατζή Δημήτριου στα γραφεία του συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας.


Εθιμοτυπική επίσκεψη  πραγματοποίησε ο  Υποστράτηγος Ε.Α.  της ελληνικής αστυνομίας  Καλιατζής Δημήτριος στα γραφεία του  συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών .
Η συνάντηση έγινε παρουσία του πρόεδρου  Ντενησιώτη Ιωάννη , του έφορου Κουκουζέλη  Γεώργιου  και των μελών  του διοικητικού συμβουλίου Διαμαντή Δημήτριου & Βαΐτση Περικλή.
Ως γνωστόν ο Υποστράτηγος είναι ο ίδιος ο  ιδρυτής, η ψυχή  και το σώμα  του μουσείου  της Αστυνομίας –Αγροφυλακής  - Πυροσβεστικής του νομού Καρδίτσας.
Κατά τη  συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  αντηλλάγησαν  απόψεις  και σκέψεις  σχετικά με την λειτουργία  του συνδέσμου,  καθώς επίσης και πολύτιμες  συμβουλές  για τη  συλλογή  στρατιωτικού υλικού   και κυρίως υλικού που αφορά τους εφέδρους αξιωματικούς.
Ο Υποστράτηγος κος Καλιατζής  συνεχάρη  το διοικητικό συμβούλιο   για την πολύτιμη και σημαντική συλλογή  υλικού που εκτίθεται στο γραφείο των  εφέδρων αξιωματικών ν. Καρδίτσας.
Στο τέλος  της επίσκεψης ο πρόεδρος  έφεδρος ταγματάρχης (Π.Ζ)  και μέλος ΑΠΟΕΑ Ντενησιώτης Ιωάννης αντάλλαξε   αναμνηστική  πλακέτα με τον Υποστράτηγο Ε.Α. της ελληνικής αστυνομίας κο  Καλιατζή Δημήτριο.