Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Φωτό από τον εορτασμό της ΠΑ στη Λάρισα








Πήρε παραμάζωμα τον Θεσσαλικό Κάμπο κατεβαίνοντας  από τον Βουνό ο Ολύμπιος Θεός …Το θρυλικό » F-16 ΖΕΥΣ» το Καμάρι των Κουζουλών της 115 ΠΜ που χθές  στην 111ΠΜ  Παλάβωσε και τους Θεσσαλούς !

Πόσο ανάγκη  φαίνεται έχουν και οι κάτοικοι  της Περιφέρειας ,εκτός του Κέντρου ,να δούνε από κοντά , να μυρίσουν το κάψιμο του  κινητήρα και να ακούσουν τη βροντές του Θεού  που κατέβηκε από τον Όλυμπο παίρνοντας σβάρνα τα «μπαμπακόχώραφα»  της Λάρισας και έφτασε  μπουμπουνίζοντας στο έβγα του Παγασητικού !

Χιλιάδες οι επισκέπτες  του Θεσσαλικού Κάμπου που πήραν αγκαλιά τα παιδιά και από το πρωί  κατέβηκαν στη 111 Πτέρυγα Μάχης να δούμε  τα Καμάρια μας δημιουργώντας ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα  στη Εθνική Οδό αλλά και στους Περιφερειακούς δρόμους αφού ο δρόμος απο το Βόλο προς την Νέα Αγχίαλο ήταν αδιάβατος από ώρα !

Το αδιαχώρητο στο Υπόστεγο της  έκθεσης  ενώ πρέπει να περίμενες ώρα για να πλησιάσεις το Περίπτερο του ΖΕΥΣ  και να είσαι πολύ τυχερός να πάρεις κάποιο αναμνηστικό της Ομάδας ,ενώ ούτε λόγος να καταφέρεις να φτάσεις σε ένα από τα Μαχητικά που ήταν σταθμευμένα ,αφού η κατάληψη απο τους Μικρούς θαυμαστές του Αεροπορικού Ονείρου ήταν συνεχής !
 Με το που έγινε η ανακοίνωση οτι φτάνει το ΖΕΥΣ ένα ανθρώπινο Ποτάμι άρχισε να τρέχει προς τον διάδρομο της Πίστας  από όλες τις κατευθύνσεις !
 
 Δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την επίδειξη του «ΖΕΥΣ» αλλά ήταν η πρώτη φορά που ο ενθουσιασμός Μικρών και Μεγάλων ήταν εξωπραγματικός !

Με τον Αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας τα δίνει συγκινημένος  μετά το πέρας της επίδειξης τα εύσημα στην Ομάδα του ΖΕΥΣ που κατέβασε  τα κεφάλια αναφέροντας  στον Αρχηγό  ότι απλά κάνουν το καθήκον τους ! Αφοσιωμένοι στη Αποστολή τους η ομάδα του «ΖΕΥΣ» δεν έχασε ποτέ    ,ούτε παρασύρθηκε  στιγμή από τις εκδηλώσεις λατρείας του Κόσμου …Απλά οι άνθρωποι είναι Επαγγελματίες !



              Υπερήφανος  και εμφανώς συγκινημένος ο Αρχηγός του Α/ΤΑ Αντιπτέραρχος  (Ι) Χριστοδούλου  δεχόμενος τα συγχαρητήρια του Στρατάρχη της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Ηλιόπουλου !

Μεγάλη στιγμή όταν ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στα Μεγάφωνα και όλος ο Κόσμος  στάθηκε με σεβασμό παρακολουθώντας  το ΖΕΥΣ να χορεύει στην κυριολεξία  στον Ουρανό !

Τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες έφτασαν στα αυτιά μέσα στο κόπτικ  στον Σμηναγό (Ι) Λουκά   Θεοχαρόπουλο   Χειριστή του F-16 ΖΕΥΣ, όταν μετά τον Εθνικό Ύμνο  το Τραγούδι του Σκουλά που έγινε και ο Ύμνος τους (ΖΕΥΣ )…Το » ΗΛΙΟΣ ΘΕΟΣ » έφτασε στα Ουράνια του Θεσσαλικού Κάμπου!

Μπορεί η Αθήνα να έχει χορτάσει από τις   εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά η χθεσινή επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας απέδειξε Περίτρανα ,ότι η Περιφέρεια διψάει να δει ,από κοντά τους Πολεμιστές του Αιγαίου και να τους αγκαλιάσει  με τα αγνότερα των αισθημάτων του και ειδικά τα  μικρά παιδιά που και εδώ έδειξαν για μια ακόμη φορά οτι θα είναι το Μέλλον της Πατρίδας μας !

    Τα συγχαρητήρια της Ομάδος εκτός του Αρχηγού και απο τοπικούς άρχοντες