Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Προϋποθέσεις Εγγραφής – Έκδοση ταυτότητας.




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Γρηγορίου Λαμπράκη 7
Καρδίτσα Τ.Κ. 43100
ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ     6972390904
ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  6972262609



Προϋποθέσεις Εγγραφής – Έκδοση ταυτότητας

Για να εγγραφεί κάποιος μέλος του ΣΕΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ θα πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις:

Να είναι  Έφεδρος σε εφεδρεία Αξιωματικός, δηλαδή να έχει υπηρετήσει τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός στο Στρατό ή στο Ναυτικό ή στην Αεροπορία, που ελεύθερα και με τη δική του προαίρεση επιθυμεί να γίνει μέλος μετά την απόλυσή του από τις τάξεις των Ε.Δ. και την εγγραφή του στα στελέχη της εφεδρείας. Μέλη μπορούν να γίνουν κανονικά και οι Έφεδροι Ανθυπασπιστές.
Να κατοικεί  στο Νομό Καρδίτσας.


Για έκδοση ταυτότητας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας:

Αίτηση
Πιστοποιητικό Τύπου Α (τελευταίου τριμήνου)
Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, διαστάσεων 3 Χ 3 εκ.) με πολιτική περιβολή σε λευκό φόντο, από λευκό πορώδες χαρτί κατά μέτωπο, όπως και για τα δελτία Αστυνομικής ταυτότητας
Απαραιτήτως να γνωρίζετε την ομάδα αίματος
* Η αίτηση εγγραφής συμπληρώνεται σε όλα ανεξαιρέτως τα στοιχεία της (πχ ακριβής ημερομηνία γέννησης, ακριβής δ/νση κλπ) και με μικρά γράμματα, προκειμένου να είναι διακριτός ο τονισμός των υπόψη στοιχείων.
* Για αποφυγή φθοράς της (μιας εκ των δύο) φωτογραφίας που θα επικολληθεί στην ταυτότητα παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να την τοποθετούν σε μικρό φάκελο και να την επισυνάπτουν στην σχετική αίτηση, αφού πρώτα αναγράφουν επί της οπίσθιας όψεως το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο με μολύβι.
* Αιτήσεις εγγραφής και έκδοσης ταυτότητας υπάρχουν στα γραφεία μας και στην ιστοσελίδα μας.
* Πιστοποιητικό Τύπου Α μπορείτε να ζητήσετε από το Στρατολογικό σας γραφείο ή από το ΚΕΠ.
Σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 3 του Ν.1301/82 (όπως αυτή συμπληρώθηκε με την παρ. 2 του αρ.20 του Ν. 3648/2008) ” Η ιδιότητα του μέλους διατηρείται και μετά την κατάληψη του ενδιαφερομένου από το προβλεπόμενο για το βαθμό του όριο ηλικίας, σύμφωνα με το νόμο περί ιεραρχίας και προαγωγών των Μονίμων εν ενεργεία Αξιωματικών”.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ