Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Κομάντο και Τζέντλεμαν!!!



Το πόσο Τζέντλεμαν είναι απέδειξε για μία ακόμη φορά χθες με τη στάση και τη συμπεριφορά του  ο νέος Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος ηγείτο του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας ως Διοικητής της 1ης Στρατιάς. 
Άριστος Αξιωματικός, εξαίρετος και ακέραιος χαρακτήρας μα πάνω από όλα Άνθρωπος, ο Στρατηγός Ηλιόπουλος άφησε άριστες εντυπώσεις από όπου και αν πέρασε τόσο στο στρατιωτικό προσωπικό καθώς και στην τοπική κοινωνία. 
Χθες Παρασκευή και παρόλο το βεβαρυμένο του πρόγραμμα, το Μάχιμο Κομάντο βρέθηκε στη Λάρισα με μοναδικό σκοπό να συγκεντρώσει και να αποχαιρετίσει τους υφισταμένους του στην 1η Στρατιά, τους ανθρώπους που αγάπησε και οι οποίοι τον στήριξαν στο δύσκολο έργο του. Θεώρησε χρέος του να τους μιλήσει και να τους ευχαριστήσει έναν έναν προσωπικά για τη στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν στο διάστημα της Διοίκησής του. 
Ο Στρατηγός Ηλιόπουλος δεν έμεινε όμως μόνο εκεί μετά το τέλος της συνάντησης με το προσωπικό επισκέφθηκε και ευχαριστήσε τις αρχές της πόλης για την αγαστή συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα.
''Είναι από τις σπάνιες φορές που Στρατηγός μας επισκέπτεται όταν παραδίδει τη διοίκηση'' ανέφερε παράγοντας της περιοχής. ''Συνήθως εθιμοτυπικά έρχονται να μας δουν μόνο όταν αναλαμβάνουν''.
Την ερχόμενη Τρίτη ο Στρατηγός Ηλιόπουλος έχοντας σύμμαχό του την Παναγία που πιστά και αθόρυβα υπηρετεί και διακονεί και στήριγμά του την υπέροχη οικογένειά του με στιλοβάτη την αγαπημένη του σύζυγο Βούλα, θα παραδώσει τα ηνία της Διοίκησης της 1ης Στρατιάς στο συμμαθητή του Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη ανεβαίνοντας ένα ακόμη σκαλί στην ιεραρχία του Στρατεύματος.
Καλή Δύναμη Στρατηγέ Ηλιόπουλε!
Αναρτήθηκε από kranos