Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Συναγερμός: Συμβαίνει Τώρα: Άμεση απογείωση της Δύναμης «Δ» και Ενεργοποίηση της Α/Α στα νησιά του Βορείου Αιγαίου!


Συναγερμός στα Επιτελεία και στις Μονάδες της επικράτειας  επικρατεί από τα χαράματα μετά απο την Εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ενεργοποίηση της Δύναμης Δ τους Βορείου Τομέα της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας με πλήρη εξοπλισμό και  πυρομαχικά !
Η Ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης («Δ») του Βόρειου τομέα περιλαμβάενει σύμφωνα  με πληροφορίες την διεξαγωγή αεροκίνητης ενέργειας καθώς και ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στην ευρύτερη περιοχή Κιλκίς.
Στην άσκηση συμμετέχουν και  προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία και συνοδεύονταν από επιθετικά Ε/Π APACHE.

Διαταγή να ενεργοποιηθεί όλη η Αεράμυνα των Νησιών του Βορείου Αιγαίου και με τις Μονάδες της νήσου Χίου να φεύγουν για τους Χώρους Διασποράς …Άγνωστο αν  θα ενεργοποιηθεί  και ολόκληρη η Α/Α της Χώρας χωρίς να αποκλείεται τίποτε !
Τα πολεμικά Σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού που παίρνουν μέρος στην» Άσκηση ΑΣΤΡΑΠΗ » πλέουν στην Οριογραμμή με όλα τα όπλα σε ετοιμότητα …Σύμφωνα με πληροφορίες τα Πήραν στο Επιτελείο …Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μαζί μας ειπώθηκε σε κλειστή σύσκεψη στο Πεντάγωνο !
Το ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώνει την Μεγάλη Κινητοποίηση των Δυνάμεων με μια λιτή ανακοίνωση

Στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητος, πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016,  διετάχθη ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης «Δ» βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών.


BETERANOS