Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Πρωτοπόροι οι Ακρίτες της Θράκης μπήκαν και πάλι …Ξανά μπροστά! (φωτορεπορτάζ)



Πρωτοπόροι  της Θράκης οι Απόστρατοι της Ξάνθης μπήκαν για μια ακόμη φορά και πάλι μπροστά στη Συγκέντρωση και στη πορεία της Θεσσαλονίκης ,δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι στους Αγώνες τραβάνε την ανηφόρα ,μαζί τους και ο Αγωνιστής του Κάμπου  Συνταγματάρχης Παπαπαρίσης …Τον βλέπω να παίρνει και αυτός τα βουνά της Ξάνθης  μαζί με τους Ακρίτες !
Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης και η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης, συνολικά με 60 μέλη τους, μετέβησαν με μισθωμένο λεωφορείο και 2-3 ΙΧΕ οχήματα και έλαβαν μέρος στην Πανελλήνια Συγκέντρωση των ε.ε και ε.α Στελεχών των ΣΑ και των ΕΔ, που έγινε στη  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Πάντα μπροστά απίστευτος  και ακούραστος με την ντουντούκα στο χέρι  ο Στρατηγός Γεωργιάδης ..Τυχαία τον έχουν πάρει από φόβο κάποιοι στη Ξάνθη  και όχι μόνο ;
Εκεί ενώθηκαν οι δυνάμεις μας και το μαχητικό μας πνεύμα  στο Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, όπου έλαβαν χώρα οι ομιλίες.Στη συνέχεια κινήθηκαν σε πορεία μέχρι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου επιδόθηκε το σχετικό ψήφισμα. Μαζί μας ήταν ο Επίτιμος Διοικητής Δ” Σ.Στρατού, Αντγος ε.α Δημήτριος Αικατερίνης, όπως και ο Επίτιμος Υποδιοικητής Αντγος ε.α Νικόλαος Φωτιάδης.
Εκτός από τους 3 Πρόεδρους  και τα ΔΣ των 3 Ενώσεων ( ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ -ΕΑΑΑ) , της ΠΟΣ και αρκετών συναδέλφων από τα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ Ν.Θεσσαλονίκης και άλλων επαρχιακών, μαζί με τα αντίστοιχα των Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενώ έδωσε »το παρών»  και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Χρήστος Μανωλάς, ο οποίος και πραγματοποίησε συνοπτική, πλην όμως μεστή περιεχομένου ομιλία-τοποθέτηση για τα αποτελέσματα και τις επιπτώσεις τους στα Εθνικά κυρίως θέματα, από τις άστοχες ενέργειες των κυβερνώντων.
Διακρίναμε επίσης αρκετούς επίτιμους ΓΕΠΣ και Μειζόνων Σχηματισμών τους Άντγους ε.α.: Αναστάσιο Μανώλα, Αθανάσιο Γαληνό, Δημήτριο Χαντζή, Ιωάννη Ζάρα κ.ά. Επίσης είχαμε και τη χαρά να ξανασυνάντήσουμε αρκετούς αγαπητούς και εκλεκτούς συναδέλφους από άλλες περιοχές.

                                                               Πάντως οι Ακρίτες της Θράκης δείχνουν  να είναι  αποφασισμένοι και πολύ δυναμικοί!!
Η προσέλευση και η συμμετοχή στη συγκέντρωση, δυστυχώς ήταν  χαρακτηριστικά μικρότερη από την αντίστοιχη της 13ης Μαρ.2013.Εμείς πάντως εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους διοργανωτές, όπως και σε όσους αποφασισμένους προσήλθαν, καθώς και τον έντονο προβληματισμό μας για όσους επέλεξαν την αποχή.

                                                  Θέλει κουράγιο αλλά είναι το παράδειγμα για τους νέους Αποστράτους που επέλεξαν την αποχή απο την …Παρουσία στους Αγώνες!
Σχόλιο: Καλά θα κάνουν να αναζητήσουν τις ευθύνες για την μαζική προσέλευση των Αποστράτων και στα κατά τόπους Παραρτήματα των Ενώσεων των Αποστράτων  και επειδή έχουμε μάθει πολλά …θα τα ξεδιπλώσουμε όλα στην ώρα τους !
Όπου όμως όπως και στο Παράρτημα της Ξάνθης υπάρχει ομαδικότητα και Συναδελφοσύνη τα αποτελέσματα είναι …Φανερά!






BETERANOS