Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εορτασμός του Αγίου Νικήτα προστάτη των εφέδρων αξιωματικών - Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας .




Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 ο πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας συμμετείχαν στον εορτασμό του Αγίου Νικήτα , προστάτη των εφέδρων αξιωματικών που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό  Ναό Αγίων Κωνσταντίνου  και Ελένης στην Καρδίτσα.

Την δοξολογία τέλεσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος καὶ Φαναριοφερσάλων  κ.κ Τιμόθεος . 

Τις εκδηλώσεις για  την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας  και τον   εορτασμό του Αγίου Νικήτα , προστάτη των εφέδρων αξιωματικών τίμησαν με την παρουσία τους ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο εντεταλμένος σύμβουλος  περιφερείας κ. Ορέστης  Ψαχούλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.  Κλεομένης Γιαννέλος,  περιφερειακοί σύμβουλοι, ο εκπρόσωπος της  1ης στρατιάς συνταγματάρχης Αδάμος Θωμάς, ο αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας, αντιπροσωπία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας , ο πρόεδρος αποστράτων της ελληνικής αστυνομίας, ο πρόεδρος αποστράτων πυροσβεστών, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και φίλοι των εφέδρων αξιωματικών.