Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Καρδίτσα.


Δεν έγινε κατορθωτό τελικά να πραγματοποιηθεί η παρέλαση στην Καρδίτσα έτσι όπως όλοι επιθυμούσαν καθώς ο καιρός μέχρι την τελευταία στιγμή επέμενε βροχερός.
Στις 11:20 και υπό βροχή αποφασίστηκε από τους αρμοδίους να παρελάσει μόνο η σημαία και οι παραστάτες από κάθε τμήμα ωστόσο ο καιρός μετά έκανε τα δικά του με συνέπεια την ώρα της παρέλασης να μην υπάρχει βροχόπτωση!

Ο εορτασμός της επετείου του "ΟΧΙ" ξεκίνησε στην Καρδίτσα στις 08:30 το πρωί με την έπαρση της Ελληνικής σημαίας στην κεντρική πλατεία και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δ. Καρδίτσας.

Ακολούθησε στις 10:30 η επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό με την Κα Κοντού Σοφία, Φιλόλογο του Μουσικού Γυμνασίου Καρδίτσας να εκφωνεί τον Πανηγυρικό της ημέρας.

Στις 11 τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον προ του ηρώου πεσόντων χώρο και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τον Α.Δ. Φρουράς Καρδίτσας, το Δήμαρχο Καρδίτσας, τον Αστυνομικό Δ/ντή, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , το αντιπρόεδρο του  συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών   και λοιπούς φορείς.















 ΠΗΓΗ