Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τιμήθηκε και στην Καρδίτσα ο προστάτης της ΕΛ.ΑΣ. Αγ. Αρτέμιος (+Φώτο +Βίντεο)



Ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος τιμήθηκε σήμερα και στην Καρδίτσα όπως και σε όλη την Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις βεβαίως άρχισαν νωρίτερα καθώς από τις 17 Οκτωβρίου οι υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ προβαίνουν σε εθελοντική αιμοδοσία στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Μια προσφορά ζωής που ολοκληρώθηκε ως διαδικασία σήμερα ανήμερα της εορτής του Αγίου Αρτεμίου.
Επίσης σήμερα είχαμε την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων με την επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων Τιμόθεου.
Μετά το τέλος της δοξολογίας αναγνώσθηκε εντός του ιερού Ναού η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για την σημασία της ημέρας και την τιμή που αποδίδεται στο έργο που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία.








Ακολούθως οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου όπου είχαμε μια μίνι δεξίωση για αστυνομικούς και προσκεκλημένους.
 Στις εκδηλώσεις παρέστη σύσσωμη η ηγεσία της Αστυνομικής Δ/νσης Καρδίτσας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Δ/ντη κ. Καραπιπέρη, αξιωματικοί και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ο δήμαρχος Αργιθέας κ. Τσιβόλας, εκ μέρους της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας ο κ. Ψαχούλας, ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Βάϊος Βαρελάς, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αμπαντζή και κ.κ. Τσιούκης και Μιχαλάκης και εκπρόσωποι Συλλόγων εφέδρων και αποστράτων.








ΠΗΓΗ