Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Πραγματοποίηση 4ης Μουσικής Βραδιάς του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας - Αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο





Πραγματοποιήθηκε στις 2-11-2016 και ώρα 20.00 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου με μεγάλη επιτυχία η 4η κατά σειρά Μουσική Βραδιά που οργάνωσε ο Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας και ήταν αφιερωμένη στην επέτειο της 28ης  Οκτωβρίου 1940 και συγκεκριμένα στην τραγουδίστρια του έπους του '40 Σοφίας Βέμπο.
Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της ΛΑΦ Βόλου από μέλη του ΣΕΑΝ με τις οικογένειές τους, τα χορωδιακά & ορχηστρικά τμήματα υπό την διεύθυνση της Κας Αγγελικής Κοντοπούλου, του κ. Κων/νου Βαϊνά  και την ορχήστρα της ερμήνευσαν πολλά από τα αξέχαστα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο και εξιστορώντας αρκετά δοκίμια από τα γεγονότα του έπους του '40 και ειδικότερα αυτά που αναφέρονταν στους εφέδρους αξιωματικούς που έδωσαν το αίμα τους στα βουνά της Β. Ηπείρου.
Η χορωδία ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία τα τραγούδια της, που μαζί με την συνοδεία δύο ακορντεόν συγκίνησαν το κοινό.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Τχης(ΠΖ) κ. Καραδήμας Κων/νος ευχαρίστησε την κα Κοντοπούλου Αγγελική που για 4η συνεχή φορά οργάνωσε την μουσική αυτή βραδιά και της απένειμε το χρυσό μετάλλιο του Συνδέσμου μετ' επαίνου για την ανιδιοτελή της προσφορά προς το Σύνδεσμό μας.


Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με αξέχαστους λαϊκούς συνθέτες. Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν με τα εδέσματα που ετοίμασαν με πολλή φροντίδα και μεράκι ο Σεφ της ΛΑΦ κ. Μπέκας Κων/νος με τους βοηθούς και τους οπλίτες που επέδειξαν ιδιαίτερη ευγένεια επαγγελματική συμπεριφορά και την αμέριστη φροντίδα και επίβλεψη του μόνιμου προσωπικού της Λέσχης τους οποίους το Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συμπαράσταση, φροντίδα & άρτια οργάνωση ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η μουσική αυτή βραδιά.