Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Βάζει μπροστά την Εφεδρεία και τους Μαχητές των Ε.Δ ο Καμμένος …Ξυπνήσαμε;

Μια ημέρα μετά την  Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και αν τα σημάδια ήταν ήδη ορατά φαίνεται οτι ξυπνάμε από το λήθαργο του δεν βαριέσαι αδερφέ και αρχίσαμε να ενεργοποιούμε την Εφεδρεία !


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Συνταγματάρχη ε.α. Δημήτρη Γεωργάκη.
Συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας της Ομοσπονδίας, των Λεσχών και των Ειδικών Δυνάμεων και το θέμα αξιοποίησης των Εφέδρων και των βετεράνων, καθώς το 2017 είναι έτος βετεράνων.



Θα ακολουθήσει συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τις διοικήσεις της Ομοσπονδίας και των Λεσχών των Ε.Δ και Εφέδρων , που θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Ελλάδα.
Σχόλιο: Να μπούνε όλα στην άκρη, να πούμε τα παράπονά μας στο αέρα να τα πάρει το Ποτάμι και να βάλουμε όλα για την Πατρίδα …Μια καλή κίνηση στη Γραμματεία των Εφέδρων  να τοποθετηθεί  Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων &  που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Εφέδρων !
Προσοχή κανείς αποκλεισμός από το ΥΠΕΘΑ στις Λέσχες των Ειδικών Δυνάμεων και των Εφέδρων Μαχητών !
Να οργανωθούνε οι Έφεδροι και να ξεκινήσουν αμέσως ασκήσεις …Εδώ μπορούν να βοηθήσουν και οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Ειδικών Δυνάμεων που είναι  όλοι μικρής ηλικίας αλλά  και έχουν άριστη φυσική κατάσταση !
Η Πατρίδα μας χρειάζεται όλους  …