Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Πραγματοποίηση Εθελοντικού Καθαρισμού Σ.Ε.Α.Ν Καρδίτσας.



Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαία  για τον Σύνδεσμο εφέδρων αξιωματικών νομού Καρδίτσας και έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από μία εκ των κορυφαίων εθελοντικών δράσεων το “Let’s do it Greece”.

Μία δράση που είχε πανελλαδικό χαρακτήρα, έγινε ταυτόχρονα σε 1.000 σημεία σε όλη την χώρα, για 6η φορά, με στόχο την διάδοση της συνεργασίας και του εθελοντισμού. 

Στην πρωτεύουσα του Δήμου ο χώρος που επιλέχθηκε ήταν το αθλητικό πάρκο, δίπλα στο ΔΑΚ και στις 11 το πρωί ξεκίνησε η διαδικασία με πολύ κέφι και διάθεση από τους συμμετέχοντες. Πέραν του αθλητικού πάρκου καθαρίστηκαν και ο δρόμοι γύρω από το γήπεδο και τα σχολεία, με τους εθελοντές να χωρίζονται σε ομάδες και να αναλαμβάνουν τομείς. 

Εκτός των πάρα πολλών Καρδιτσιωτών που, αφού προμηθεύτηκαν γάντια και σακούλες από τους αρμοδίους του Δήμου, έκαναν την περιοχή «λαμπίκο», ήταν εκεί και ο δήμαρχος Καρδίτσας κ Φώτης Αλεξάκος.

Ακόμα συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι  και μια πλειάδα φορέων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Τριτέκνων, το παράρτημα Καρδίτσας του Κοινωνικού Συλλόγου“Φιλαδέλφεια”, η Λέσχη 4Χ4, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΝ), η εταιρεία REMAΧ.


Ο ΣΕΑΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ευχαριστεί θερμά το KarditsaLive.Net