Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο Βασίλειο.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο Βασίλειο.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και συζητήθηκε καταρχάς η πρόταση του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου ο Σύνδεσμος να συμμετέχει στην Πολιτική Προστασία.
Ο κ. Τσιάκος χαρακτήρισε την πρόταση του συνδέσμου πολύ ευχάριστη και θετική διότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του νομού μας στις δραστηριότητες της Πολιτικής Προστασίας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση της υπηρεσίας του με τον Σύνδεσμο προκειμένου να συζητηθούν τα υπόλοιπα διαδικαστικά θέματα που θ αφορούν την συμμετοχή μας.
Επίσης στον κ. Αντιπεριφερειάρχη τέθηκε και το θέμα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών για την κατασκευή του μνημείου  ΥΨΩΜΑ 731.

Για το συγκεκριμένο θέμα μας ενημέρωσε ότι το θεωρεί ένα πολύ σημαντικό έργο και παραμένει σταθερός στην αρχική του θέση και ότι η Περιφέρεια θα καταβάλει το ποσό για το οποίο έχει δεσμευτεί, αν απαιτηθεί και κάτι παραπάνω, μας είπε επίσης ότι η όλη διαδικασία βρίσκεται στην φάση της υλοποίησης του καλλιτεχνικού διαγωνισμού από τον δήμο Καρδίτσας.


Ευελπιστεί ότι πολύ γρήγορα ο δήμος Καρδίτσας θα ολοκληρώσει την όλη διαδικασία και σύντομα  θα προκηρυχθεί ο καλλιτεχνικός διαγωνισμός, προκειμένου να γίνει αυτό το σημαντικό ιστορικό μνημείο που αποτελεί αίτημα και απαίτηση πολλών φορέων του νομού μας.